Eyes of Stars

Trecut…prezent…viitor…chipul reflectat în trei oglinzi paralele. Camelia Constantin

Trecut…prezent…viitor…chipul reflectat în trei oglinzi paralele.(Constantin C)

duminică, 27 mai 2012

Retete-Bicarbonatul + lamaia previne si trateaza cancerul de san,prostata,colon...

Bicarbonatul + lamaia previne si trateaza cancerul de san,prostata,...

BEŢI ZILNIC LIMONADĂ CU APĂ ŞI E FOARTE BINE DACĂ SE ADAUGĂ O LINGURIŢĂ DE BICARBONAT.
Lămâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 mai eficient decât chimioterapia.

          http://admin.ziarulring.com/images/upload/cocktail/lamaia-anticancerigena-434x326.jpg   http://www.agrofm.ro/wp-content/uploads/2012/03/Importan%C5%A3a-bicarbonatului-de-sodiu.jpg

          De ce nu am aflat de asta? Fiindcă există organizaţii interesate să găsească o versiune sintetică, care să le permită să obţină câştiguri fabuloase.
http://www.totalg.ro/uploads/health/pills0money_60e9132c7d7bb12ebb9a874dae7eed18.jpg
          Aşa că, de acum înainte poţi să ajuţi un prieten care are nevoie, spunându-i că este favorabil să bea lămâie cu bicarbonat ca să prevină boala. Gustul este agreabil şi bineînţeles nu produce efectele oribile ale chimioptrapiei.
Şi dacă ai posibilitatea, plantează un lămâi (copac) în curtea sau în grădina ta. Toate părţile sunt utile.
Prima dată când vrei să bei un suc, cere-l din lămâie naturală, fără conservanţi.
Câte persoane mor în timp ce acest secret a fost păstrat ca să nu pună în pericol profiturile multimilionare ale marilor corporaţii?
Aşa cum se ştie  lămâiul arbore este mic. Nu ocupă mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lămâi, lima.
Fructul este un citric. Pulpa se poate mânca ca atare sau se foloseşte în mod normal la băuturi, şerbet, dulciuri.
Interesul pentru această plantă se datorează puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Deşi i se atribuie mult mai multe proprietăţi, cea mai interesantă este aceea de a avea efect asupra chisturilor şi tumorilor.
           Această plantă este un remediu împotriva cancerului verificată în toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimbă PH-ul corpului, şi se afirmă că este de mare folos în toate felurile de cancer (notă:
cancerul este produs de o ciupercă numită Candida....şi se recomandă tratamentul cu bicarbonat împotriva bolii!)  Este considerat că un agent anti-microbian cu spectru larg împotriva infecţiilor  bacteriene şi  ciupercilor care trăiesc în mediu acid, dar adăugând bicarbonatul în limonadă se schimbă PH-ul organismului; este eficient împotriva paraziţilor interni, viermilor, reglează tensiunea arterială mare şi este antidepresiv, combate tensiunea şi tulburările nervoase.
Sursa acestei informaţii este fascinantă. Provine de la cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 probe de laborator, realizate începând din 1970 frotiurile au arătat că distruge  celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas.

Sanatate fara pastile

S-a descoperit microbul cancerului ?

Cine este Tamara Lebedewa ?
http://www.leacuri.net/html/cancer/tamara_lebedewa-Dateien/image002.jpg
Tamara Jakovlewna Svišèeva — in Germania cunoscuta sub pseudonimul „Lebedewa“ s-a nascut in 1938 in Krasnojarsk si a lucrat ca chimista. La varsta de 28 de ani ea a devenit sefa sectiei la un institut de cercetari. Din anul 1982 ea a fost sefca sectiei “technologii de viitor”.
Datorita multor cazuri de cancer din familie, doamna Lebedewa a inceput sa faca cercetari. Dand ascultare intuitiei,ea a refuzat sa creada in teoria mutarii celululor cancerigene – caci nu putut sa-si inchipuie nicodata ca celulele omenesti sa se lupte impotriva corpului insusi.
In anul 1989 ea a descoperit legatura dintre celulele canceroase si protozoarele cu numele de trichimonade care le sunt foarte bine cunoscute ginecologilor dar care le considera inofensive.

Ce a descoperit Doamna Lebedewa in mod concret ?
Tamara Lebedewa a cercetat mai intai insusirile parazitului tricomonade, despre care ea credea ca are de aface direct cu cancerul. Acest parazit decoperit din 1836 de catre francezul Anatoms Donné face parte din grupa de flagelate si este in stare sa-si schimbe forma in multe forme diferite. Acest lucru este cunoscut sub numele de pleomorfism.
Acesta este strategia parazitului de a putea supravietui in medii diferite.

Cercetatoarei i-a fost posibil sa aduca parazitul in trei forme diferite prin stimuli chimici diferiti: în forma de cista, în forma de amiba ca si forma de flagela. Intre aceste stadii exista multe stadii intermediare. Celulele extrase din tumori cancerigene au fost tratate de ea cu aceleasi mijloace si au dat exact aceleasi rezultzate. Acest lucru este dovedibil si reproductibil si dovedeste ca celulele cancerose sunt de fapt tricomonade !
Tamara Lebedewa a cautat ani in sir si solutii importriva cancerului. A vorbit cu multi oameni, a facut cercetari in bibliotecile din Moscova, St. Petersburg, Novosibirsk si Krasnojarsk pentru a gasi remedii naturale pentru prevenirea cancerului si ajutorarea vindecarii in caz de imbolnavire cu toate bolile enumarate mai sus.
In afara de asta ea a stabilit un program de curatire a corpului in patru trepte.
  1. Curatirea organismului de toxine si reziduuri
  2. Aprovizionarea organismului cu vitamine, minerale si elemente
  3. Curatirea corpului de trichomonade si alti paraziti
  4. Intarirea sistemului imunitar
Exemple :
  • Boabe de ienupar ( mestecate crude si ceai din ele)
  • Suc de rachitea (Vaccinium oxycoccos) care este un soi de afin (Crannberry, Moosbeerensaft )
  • Suc de pelin alb (Wermut)
  • Mujdei de usturoi cu ulei presat la rece (nu rafinat!)
Inrudite cu fructele plantei Vaccinium oxycoccos sunt afinele si merisorul. Amandoua plantele sunt recomandate si de Hildegard von Bingen la mai multe boli. Folosirea acestior remedii trebuie bineninteles facuta cu dieta alimentara corespunzatoare si ceauiri de curatire pentru ca toxinele si parazitii sa poata fi eliminati din corp.
Tamara Lebedewa descrie si o metoda bine cunoscuta: clatirea indelungata a gurii dimineata cu ulei de floarea soarelui (nerafinat). Pana acum se credea ca prin aceasta metoda se elimina toxine din corp. Insa Lebedewa explica ca uleiul de floarea soarelui detine 38% acid liponic care este un stimulant in cresterea trichomonadelor. Uleiul foloseste ca momeala pentru trichomonadele bucale care sunt eliminare odata cu scuiparea uleiului. In afara de asta substantele toxice eliminate de trichomonade se dizolva in ulei si sunte eliminate si ele odata cu acestea. Cura de clatire cu ulei este mult mai eficienta in curatirea organismului decat se putea ghici pana acum.
Articolul complet il gasiti la  ” http://www.leacuri.net/html/cancer/tamara-lebedewa.htm

Atentie la laptele pasteurizat !!!

 http://disturbedsociety.com/wp-content/uploads/2011/02/BadMilk.jpg                 
                Stiati ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pana la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele este trimis la fabrica si pasteurizat din nou. Cand cumperi lapte la cutii, uitati-va pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte nereprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5. Majoriatatea cutiilor au inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6 in hypermarketuri .

4 comentarii:

  1. AM OBSERVAT CA PERSOANE DIN MAI MULTE COLTURI ALE LUMII SUNT INTERESATE DE LEACURILE NATURII. FELICITARI, VEDETI CA MAI SUNT SI ALTE RETETE, IAR PE PARCURS CE LE VOI GASI, LE VOI IMPATRATASI CU VOI.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va puteti inscrie pe blog si puteti posta si voi retete sau lucruri folositoare noua, tuturor. Este timpul sa constientizam ca puterea vindecarii este in noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://eyesofstars-cc.blogspot.ro/2012/06/vitamina-d3-prietenul-nostru.html

    RăspundețiȘtergere
  4. APA cu LAMAIE: 30 de motive puternice pentru a consuma acest miracol detoxifiant!
    APA cu LAMAIE: 30 de motive puternice pentru a consuma acest miracol detoxifiant!
    "Cand viata iti da lamai, fa limonada"

    Apa. Gandeste-te cat de importanta este apa pentru organismul nostru daca este alcatuit in proportie de 70% din apa. Gandeste-te cat de importanta este apa pentru fiecare particica ce iti alcatuieste corpul daca aproximativ 85% din creierul tau este apa, 80% din sangele tau este apa, 70% din muschii tai sunt apa, 80% din reactiile chimice care se produc in organism sunt dependente de apa. Gandeste-te cat de importanta este apa pentru aceasta planeta daca apa este singura substanta existenta pe pamant pe care o regasim in trei forme diferite: solida, lichida si gazoasa.



    Gandeste-te cat de importanta este apa pentru orice fiinta umana daca la nastere apa reprezinta circa 80% din greutatea corpului bebelusului. Gandeste-te cat de importanta este apa pentru viata noastra cea de toate zilele daca o persoana poate supravietui fara mancare pentru mai mult de 30 de zile, insa fara apa nici o saptamana. Gandeste-te cat de importanta este apa pentru corpul tau daca fiecare celula din el are nevoie de apa pentru a trai. Nu este uimitor organismul uman? Nu te-ai intrebat de ce organismul tau are si mai multa nevoie de apa atunci cand nu se afla in stare perfecta de sanatate (in caz de diaree, voma, febra)? Nu te-ai intrebat de ce o cantitate insuficienta de apa poate conduce la dureri de cap, constipatie, la uscarea pielii si poate chiar creste riscul atacurilor de inima si al cancerului la vezica?

    apa miracol

    Foto: Shutterstock.com
    Apa, un miracol pentru organismul uman



    Apa este vitala. Iar apa din organism isi cere drepturile pentru a se putea mentine intr-o stare optima. Apa indeplineste numeroase functii si roluri in organismul uman. Avand suficienta apa, corpul reuseste sa isi mentina temperatura optima. Apa este indispensabila in procesele de digestie si de absorbtie, in procesul circulator, fiind necesara totodata si in functiile de excretie. Totodata, apa are rol protector asupra maduvei spinarii si a articulatiilor, contribuind si la mentinerea sanatatii rinichilor (previne aparitia pietrelor la rinichi), a ficatului si a vezicii biliare. Tot apa detine un rol important in eliminarea toxinelor, ajutandu-ti organismul sa le elibereze prin urina, transpiratie si procesele de la nivelul intestinelor. Apa este cea care indeplineste rolul de transporta nutrientii in si in afara celulelor noastre.

    Pagina: 1 2 3 Pagina urmatoare »

    RăspundețiȘtergere